JESENNÁ AKCIA! E-kolobežka BT501 so značkovou batériou LG a dojazdom 60 km za 769 EUR. TO CHCEM VIDIEŤ!

Horúca novinka pre túto jeseň! BRANCHY PROTECTION - dokonalá ochrana a kryt pre vaše zadné prehadzovačky

BRANCHY PROTECTION vyniká jedinečným dizajnom, ktorý ďaleko prevyšuje bežné malé kryty, ktoré ste doteraz mohli vidieť na trhu. BRANCHY PROTECTION chráni, ale aj skvele vyzerá. Na rozdiel od bežných krytov poskytuje BRANCHY PROTECTION komplexnú ochranu pre väčšinu koliesok nielen z boku, ale aj spredu. Tým sa výrazne znižuje riziko poškodenia v prípade pádu alebo nárazu, ktoré sú v teréne alebo pri preprave bicykla, žiaľ, bežné.

 Pre náročných jazdcov, ktorým záleží na každom grame, je ochrana BRANCHY PROTECTION ideálnou voľbou. Je výrazne ľahšia ako akákoľvek kovová alternatíva, takže váš bicykel zostane aj s touto dodatočnou ochranou obratný a agilný. Nízka hmotnosť výrobku zaručuje, že nebudete musieť obetovať výkon v prospech bezpečnosti. Navyše, inštalácia BRANCHY PROTECTION je neuveriteľne jednoduchá: zvládnete ju za pár minút! Nie sú potrebné žiadne špeciálne nástroje ani odborné znalosti. V prípade potreby môžete kryt jednoducho nainštalovať aj v teréne.

Pre mnohých cyklistov je vzhľad motocykla rovnako dôležitý ako jeho funkčnosť. Preto spoločnosť BRANCHY PROTECTION ponúka niekoľko farieb. Môžete si vybrať variant, ktorý dokonale ladí s vaším bicyklom, alebo naopak zvoliť kontrastnú farbu pre výrazný akcent. Či už dávate prednosť klasickej čiernej, odvážnej červenej alebo dokonca elegantnej striebornej, určite si vyberiete. 

BRANCHY PROTECTION nie je len obyčajný kryt prehadzovačky. Spája v sebe ochranu, dizajn a praktickosť. Je to investícia do bezpečnosti a životnosti vášho bicykla, ktorá sa vám mnohonásobne vráti. Či už ste víkendový jazdec, ktorý sa občas vydáva do ľahšieho terénu, alebo skúsený trailový jazdec, ktorý pravidelne vystavuje svoj bicykel náročným podmienkam, BRANCHY PROTECTION vám poskytne pokoj pri každej jazde, aby ste si ju mohli poriadne užiť. Ďalšie praktické príslušenstvo pre bicykle a e-biky nájdete tu.